Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Слънчеви очила INVU – „перла в лятото“

Свий
X
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Слънчеви очила INVU – „перла в лятото“

Слънчевите очила са неизменен аксесоар за ярките летни дни. Всеки от нас е сменил не един чифт и неволно е натрупал опит с различни марки и различно качество. Така след време се оформят и личните ни изисквания, на които непременно държим при избора си на очила. Ето как, следвайки моите критерии, стигнах до избора на INVU.

INVU е търговска марка слънчеви очила на Swiss Eyewear Group – швейцарска компания, създадена през 2013 година с амбициозните намерения да предлага швейцарско качество на достъпни цени. И това не е поредният търговски трик, а добре обмислена стратегия на компанията, основана изцяло от хора, натрупали своя опит в Polaroid Eyewear. Разбира се, емблемата „Произведено в Швейцария“ веднага спечелва клиентското доверие; така се случи и с мен. И на този етап тя достойно оправдава, а и надскача моите очаквания.

Първи впечатления
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IMG1481.jpg
Прегледи:1
Размер:341.0 КБ
ID:6835

Серията INVU носи класически дизайн, с дискретна елегантност и финес, тук-там с леки заигравки с модните тенденции. Общо взето, не излиза встрани от добре утвърдения и изпитан дизайн на очила, известен с удобството и красотата си .

Първи опит

Име:8ec6ebc724af82c71b08fc33e5c7a201.jpg
Размер:185.2 КБ
ID:6836

Случвало ли ви си е да ви боли глава от носене на слънчеви очила или да ви споходи необяснимо замайване след няколко часа на плажа? На мен ми е познато до степен на непоносимост, а ето и причината: кривене на образа вследствие на дълго гледане през „прекрасните, супер дизайнерски нови слънчеви очила“, които съм си купила за предстоящата почивка. С оглед на дискретността, няма да споменавам марки, но изживяването е разочароващо и неприятно. Това е нещо, което е немислимо да ви се случи с качествената оптика на INVU. Всички продукти INVU се отличават с ултраполяризирана плака, предлагаща на клиентите кристалночист образ без отблясъци и с по-добър цветови контраст, по-малко умора на очите и по-добро възприемане на детайла. И това не е просто написано на етикета (както на доста подобни продукти), а впечатление, което придобивате в мига, в който сложите очилата. Удоволствието се повтаря всеки път, в който ги слагате - приятно, нали?

Друго много важно качество на очилата е тяхното тегло. Дълго време не си давах сметка защо, след като съм пробвала дадени очила в магазина и съм се убедила, че са ми удобни, с времето стават непоносимо бреме. И отговорът е в теглото на рамката. За момент, докато ги изпробвате, е добре, но когато трябва часове наред да ги носите, за да се насладите на прекрасната архитектура на някой слънчев град през почивката, се превръщат в разваляща удоволствието тежест. Краткият ми опит с очилата INVU ми донесе приятната изненада от изключителната им лекота. Разбира се, човек бързо свиква с това прекрасно удобство!
    За сравнение направих няколко измервания на различни модели от марката INVU и други марки слънчеви очила. Опитах се да съпоставя горе-долу сходни модели, а по-долу можете да се убедите в обективния резултат.

Име:comperison.jpg
Размер:1.65 МБ
ID:6837

И ето че стигнахме до най-важния параметър на едни слънчеви очила, а именно техните защитни филтри.

Име:polarization.jpg
Размер:392.3 КБ
ID:6838

В това отношение INVU се гордеят много със своя ултраполяризационен филтър. За тези като мен, които не са запознати, ще кажа, че това е модерна, многослойна оптична технология. Оптичните плаки се състоят от девет специални слоя. Сред тях са поляризационен, подобрител на цвета, UV-абсорбер, слой против въздействия и твърдо покритие за дълговечност и устойчивост. Така стъклата придобиват високоефективен ултравиолетов абсорбатор, които елиминира всички вредни UV-A и UV-B лъчи в целия спектър до 400 нанометра. В добавка, компанията подлага на много строг и поетапен контрол производството на своите продукти, като по този начин гарантира брилянтно качество за своите клиенти.

Име:_IMG1474.jpg
Размер:1007.1 КБ
ID:6839

И тук е ред да споменем за поддръжката на тези очила. Като повечето подобни изделия, те трябва да се пазят от падане и надраскване, да се съхраняват в съответната кутия и да се почистват внимателно, по възможност със специалните за целта кърпички. За мен това е най-голямото изпитание – дали защото съм небрежна или обстоятелствата около динамичното ежедневие са такива, но моите очила обикновено пострадват още в първите дни на живота си с мен. За първи път обаче качеството, удоволствието от ползването и харесването на този предмет ме карат да бъда истински внимателна и грижовна към тях. Те просто печелят с реални достойнства. И тук мога да кажа, че не на последно място техен плюс е изключително добрата им цена: много достъпна и относително ниска за онова, което получавате като изживяване и ниво на изработка.
    В момента цената за българския пазар е 99.00 лв. за всички модели, като можете да ги поръчате и през интернет на http://bgvip.eu/index.php?cPath=41&page=1 .
    На живо могат да се видят в магазина на ул. "Цар Шишман" 8 в София.

Име:_IMG1500.jpg
Размер:581.6 КБ
ID:6840

Тук можете да намерите лансираните за 2014 година модели на компанията.

Име:_IMG1483.jpg
Размер:1.55 МБ
ID:6841

Магазинът предлага значително разнообразие и приятна обстановка за проба и консултация.

Име:_IMG1496.jpg
Размер:1.27 МБ
ID:6842

Компанията INVU се е погрижила и за малките си клиенти. Детските очила са на цена от 46 лв. и носят същото качество.
    В магазина можете да намерите и очила на марката Polaroid

Име:_IMG1498.jpg
Размер:1.47 МБ
ID:6843

и обикновени рамки за очила на различни марки.

Име:_IMG1478.jpg
Размер:878.1 КБ
ID:6844
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от eager; 28-08-2014, 04:36.

Тези очила имат и един много удобен за мен ефект. Когато снимам с поляризационен филтър, ми помагат да виждам това, което се очаква през филтъра бързо и удобно... Особено за панорами е безценно...
    ADV-Bulgaria.com/member/2

Коментар

Активност

Свий

В момента има 1 потребител онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 70 в 03:06 на 18-02-2016.

Зареждам...
    X